Maďarská domácí klobása pikantní - 260g (bez soli)
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: mletá paprika sladká, mletý kmín, dextróza (hroznový cukr), mletý černý pepř, granulát česneku 6%, zvýrazňovač chuti (E621), mletý pepř, antioxidant (kyselina L-askorbová), výtažky z koření, výtažek z papriky pálivé. Výrobek neobsahuje sůl.
Použití: 7 kg vepřového masa (libového) a 3 kg syrového sádla pomeleme na mlýnku, na hrubé šajbě. Přidáme 250g soli následně směs koření a dobře smícháme. Pokud máme možnost, necháme jeden den odležet a druhý den plníme do tenkých vepřových střívek. Při plnění zabráníme, aby se nedostal vzduch do klobás. Podle vlastního vkusu zvolíme velikost klobás. Necháme 24 hodin odležet a poté udíme na kouři a sušíme, aby se navzájem nedotýkaly.
Průměrná výživová hodnota ve 100g výrobků Energetická hodnota: 1774kJ/423kcal Tuky: 10,9g z toho nasycené mastné kyseliny: 1,89g Sacharidy: 51g z toho cukry: 28,1g Bílkoviny: 14,0g Sůl: 2,0g
Obsah sáčku vystačí na výrobu 10 kg klobás.
Hmotnost: 260g
Země původu: Maďarsko
Min. trvanlivost: viz obal nebo etiketa
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maďarské koření a nakládací směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Hmotnost: | 260g |
Země původu: | Maďarsko |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.